Izmire Meteor Mu Düştü / Son dakika haberi: İzmir'e meteor düştü iddiası - Meteor ... - Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı.

Izmire Meteor Mu Düştü / Son dakika haberi: İzmir'e meteor düştü iddiası - Meteor ... - Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı.. O da düştü tam oldu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu.

Nijerya ' ya meteor düştü mü ? iddialar doğru mu ? Meteor ...
Nijerya ' ya meteor düştü mü ? iddialar doğru mu ? Meteor ... from dutlook.com
Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor.

Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık.

Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. 'tam bir görsel şölen olacak'. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. 'tam bir görsel şölen olacak'. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı.

İstanbul İzmir meteor düştü mü? Ege Bölgesi'ne meteor ...
İstanbul İzmir meteor düştü mü? Ege Bölgesi'ne meteor ... from iatkv.tmgrup.com.tr
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor mu düştü ? Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda.

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor.

İzmir'de meteor mu düştü? İşte İzmir meteor görüntüleri ...
İzmir'de meteor mu düştü? İşte İzmir meteor görüntüleri ... from im.haberturk.com
Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının.

Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor.

Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama